wat gezellige fotootjes van het afgelopen weekend

mijn verjaardag gingen we hier in de backpackkers vieren. En de groep had bedacht dat dit wel uitbundig moest.

ik kreeg een lijst met to do dingen.

bijvoorbeeld, een sprinkhaan eten, een vis vangen. 5 mooie jongens (donkere) free hugs geven etc.
echt super grappige dingen.
10 punten stonden er op mijn lijst.

ik heb echt genoten van die middag.

en ik kreeg de instructie om eind van de middag uit het centrum van de backpackkers te blijven. En op mijn kamer te wachten tot ik geroepen werd en ik naar buiten mocht komen.

en toen ik buiten werd geroepen hadden ze de tuin mooi om weten te versieren en zouden er nog meer gasten komen.
en ik trakteerde op een buffetje. en toen ineens kwamen alle local volunteers van lwengo, naar de backpackkers!!! ze zagen er allemaal heel mooi uit. anthony had een keurig pak aan! ! !

Iedereen had een enveloppe bij zich en daarin een kaart met een lieve boodschap. van de be more vrijwilligers heb ik van elk een stuk chocola gehad in een mooi mandje!

en we hebben een super leuke gezellige avond gehad!!! echt heerlijk!!!!
en dan ben ik nog niet eens jarig. de 7e, maar... ook dan zal die dag vast en zeker speciaal zijn.

ik heb ook enorm veel gezelligheid met rose en stella gehad. ze hebben echt ontzettend lekker gekookt en zo hun best gedaan. ook zij hoorden er helemaal bij! ze hebben er ook plezier in ghad! het is allemaal zo leuk en gezellig team! ik heb op en top genoten!!!!!!!!!!!!!!

en de rest van het verslag volgt volgende week! :)

Reactie toevoegen

Het reageren op weblogberichten is niet mogelijk.

Wilma

Een verjaardag vieren op een manier die waarschijnlijk nooit meer mee zult maken.
Al vast gefeliciteerd van ons allemaal voor aankomende donderdag!!!!!

Lieve groeten uit een nat en koud Putten

Wilma

mam

ik weet niet wat te zeggen..... ben er stil van..... ik zie ook dat je ontroerd bent.... probeer zoveel mogelijk nog te genieten meissie!
Knuffel, mam

Pieter

Super, San, zo'n verjaardag vieren met al de vrienden daar. Goed te zien dat het weer ouderwets gezellig was. Leuk ook om die bekende -nu ook van ons- weer te zien. Wat 'n top lui.
Veel geluk, plezier en succes de komende werkweek. Enne, donderdag nemen wij ook een 'eenzame' borrel op jouin de wetenschap dat na 18 juni nog uitgebreid over te kunnen doen. Groet aan allen en een dikke knuffel van mij. Pap

Coby Boot

Hoi Sanne,

De foto's stralen de sfeer uit van je feestje. Geweldig om straks terug te zien als je weer thuis bent.
Mooi om te bewaren voor later.
Je hebt die sprinkhaan toch niet echt op gegeten???
Nou ja, vroeger aten ze in de bijbel ook sprinkhanen, maar mij lijkt het niks.
Geniet er nog maar van, want voor je het weet is het voorbij.
Groeten uit Putten.
Coby Boot.

Erik

Dat is er één om nooit meer te vergeten!

bert

ziet er supergezellig uit Sanne, gefeliciteerd!! Veel plezier nog de laatste weekjes. we zijn benieuwd naar al je ervaringen en verhalen. dikke kus van Judith, Bert, Roef en Tess

maarten

Dat is nog eens je verjaardag vieren San!!
De gezelligheid spat van de foto's af en leuk dat Nijntje er ook bij was ;)

liefs
Maarten

Jeanet

Hallo Sanne,
Van harte gefeliciteerd, ook namens alle collega's, met je verjaardag.
Hopelijk heb je ver weg van huis een fijne dag.
Nog een goede tijd verder, want het schiet al op hè?
Hartelijke groet van Jeanet van den Berg

mierjam

Wat een mooi streven om zoiets moois te doen voor die kinderen,complimenten.Deed iedereen dat maar.

Yxnlb727k

<a href="http://www.sexyindians.mobi/">http://www.sexyindians.mobi/</a>

Sanne Streefkerk

Name: Sanne Streefkerk
Leeftijd: 30

Was vrijwilliger bij Lwengo Nakyenyi van 21 mei 2012 tot 15 jun 2012

Was vrijwilliger bij Rakai van 26 mrt 2012 tot 18 mei 2012

Was vrijwilliger bij Lwengo Nakyenyi van 02 jan 2012 tot 23 mrt 2012

Over mij:

Hallo ik ben Sanne Streefkerk 28 jaar en bijna verpleegkundige .
Van 30-12-2011 tot 16-06-2012 , half jaar dus, mocht

Meer...